Újra itt :) EURJPY H1 múltheti kitekintő elemzés

2013.06.16 20:32

Először is elnézést mindenkitől, hosszú ideje nem volt időm az oldallal foglalkozni és koncentrálni, amin most változtatok :)

Ennek apropóján is jöttem egy Euró vs. japán Yen elemzéssel figyelgessétek :)

 

Adott egy erős Short /short1 névvel/ trend, adott egy másodlagos short trend is /short2/ néven fut. Az árfolyam megérintette a fő short trend ellenállás szintjét, majd onnan erős short hangulat lett úrrá, ennek apropóján a trendtörésnél nyitottunk egy P1 short pozíciót, ami jelenlegi állás szerint 4100 pip plusszban áll. P2-es szignál nyitása elötti counter trendnél Fibóval meghatározzuk, kb meddig tarthat az árfolyam short irányba, Kaptunk is egy down spike jelet, majd a long counter trend trigger gyertyával bezárult, erre a jel kombóra nyitottuk be a P2-es pozíciót. Ezután ismét kialakult egy ellenállás, de a trendünk tovább folytatódik és szintén egy counter trendet bezárólagosan kaptunk egy trigger gyertyát, amire be is kötöttük a következő short pozíciónkat.

Jelenlegi állást tekintve ismét zárul egy counter trend, megvárjuk kivül zár-e ezen az árfolyam, és további pozíciót építünk. A fibóval meghatározzuk a lehetséges célárakat, ami sok információval szolgálhat számunkra a továbbiakat illetően :)

Pipekre fel! :)